Kate Krūma
Масажист
Працюють зі мною
Мастер ногтевого сервиса, Мастер педикюра
Мастер маникюра, Мастер педикюра
Косметолог
Косметолог
Косметолог
Графік на поточний тиждень
ПН
ВТ
09:00
18:00
СР
ЧТ
09:00
18:00
ПТ
СБ
НД
Онлайн запис
Vispārēja ķermeņa masāža 90-120 min 80€
2 г. 10 хв. 80 євро
Kāju masāža ar gurnu zonu 50-60 min 55€
1 г. 55 євро
Muguras + abu kāju masāža 60-75 min 60€
1 г. 30 хв. 60 євро
Apkakles zonas + abu roku masāža 30-45 min 45€
50 хв. 45 євро
Muguras + abu roku masāža 50-60 min 55€
1 г. 55 євро
Apkakles zonas masāža 30 min 30€
30 хв. 30 євро
Muguras masāža 30-45 min 45€
45 хв. 45 євро
Вибрано послуг:   (, євро) Послуги не вибрані
Доступний час
Авторизуйтесь для перегляду і управління своїми записами
Про себе
Sveiki!
Mans vārds ir Kate - pēc profesijas esmu masiere un savu izglītību ieguvu RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžā, studiju programmā “Ārstnieciskā masāža”.
Nu jau kā 2 gadus ikdienā praktizēju savas zināšanas salonā Liepājā, taču, kā jau katram dzīvē neiztikt bez pārmaiņām un pirms gada teicu “Jā” dzīvei Rīgā! Te nu es esmu, gatava lēkt iekšā jaunos piedzīvojumos un dalīties ar savām zināšanām un pieredzi ar Jums!

Vēlētos atsaukties uz savas koledžas ārstnieciskās masāžas programmas direktores vārdiem: “Laimīgs ir tas cilvēks, kuram ir izdevies atrast savu masieri – medicīnas darbinieku, kuram var uzticēties un kurš rūpēsies par klienta veselības saglabāšanu”. Viena no daudzajām lietām, kas man šajā darbā patīk ir mūžīga attīstība un, ja pat kādreiz uz mazu mirkli pazūd motivācija tad klients vienmēr būs tas, kas Tevi piespiedīs izzināt un uzzināt atbildes uz viņu uzdotajiem jautājumiem saistībā par masāžas terapiju.
Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu pret darbu, mīlu ko daru un beidzot skaidri varu teikt, ka esmu atradusi savu īsto vietu/profesiju.
Piedāvāju klasiskās masāžas, iekļaujot, trigerpunktu apstrādi, vakuuma banku izmantošanu, pie nepieciešamības arī kinezioloģisko teipošanu.

Vēlme palīdzēt cilvēkiem – tas ir mans aicinājums.

Priecāšos redzēt ikvienu, aicinot, uz masāžas seansu, kurā ļauties nedaudz atslēgties no ārpasaules steigas un veltīt laiku sev!

Uz tikšanos salonā…
Kate